Onze Merken

Onze Partners

Bacchi
Leonidas
Patisserie
Revolution

Bacchi
Bacchi is een koffiemerk waarmee je gezien mag worden. Bacchi is voor iedereen, van jong tot oud. Bacchi is dat persoonlijke moment waarin je ontsnapt aan de dagelijkse bezigheden.
De Bacchi melanges zijn ontwikkeld voor de Noord-Europese koffiedrinker. De kenmerkende krachtige smaken zijn afkomstig van een 100% Arabica boon, verkregen uit een eerlijke productie.
De koffieboon is van topkwaliteit. De 100% Arabica boon kent zijn oorsprong in gebieden waar de normen van Max Havelaar worden gehanteerd.

Leonidas
100% pure cacaoboter voor de omhulling van de bonbons. Door traditionele bereiding en verse ingrediënten zijn de Leonidas bonbons altijd van de hoogste kwaliteit. De vulling van deze bonbons bestaat uit hazelnoten uit Turkije, kersen en walnoten uit Frankrijk, amandelen uit Italië, verse boter en verse room.

Revolution
Revolution Tea is een theemerk dat zijn oorsprong vindt in de Verenigde Staten. Dit in Amerika gevestigde bedrijf met hun passie voor kwaliteit in smaak en presentatie, introduceerde eind jaren negentig voor het eerst premium losse bladthee maar met het gemak van een buideltje. Zij zorgde voor een revolutie op het gebied van thee en creëerde een nieuw theesegment en daarmee een nieuwe fase in de evolutie van de theemarkt. Onze meester connaisseurs zijn altijd op zoek naar de beste theesoorten, kruiden en fruitsoorten. Zo worden de meest bijzondere smaken samengesteld, waar u vervolgens heerlijk van kunt genieten. Bij Revolution Tea draait alles om kwaliteit. Zo worden dan ook alleen de beste en uitsluitend natuurlijke ingrediënten gebruikt welke afkomstig zijn uit meer dan 19 verschillende landen.