Productie & Certificering

Het is vanzelfsprekend dat de ijsmakers elke dag bezig zijn om de perfecte smaken na te streven voor de vele ijssmaken voor de horeca. Daar hoort echter ook nog een andere essentieel onderdeel bij, de voedselveiligheid.

 

HACCP standaard

Senso-Gelato werkt volgens het HACCP standaard, waardoor het productieproces op een voedselveilig manier kan worden uitgevoerd. Dit staat hoog in het vaandel bij iedere medewerker in onze ijsmakerij. Tevens zijn wij ISO 9001 gecertificeerd.

 

Logistiek & Transport

Onze producten leveren wij in de hele Benelux i.s.m. Cool Runnings (www.cool-runnings.nl). U kunt op de dag van levering HIER het tijdvenster opzoeken wanneer de bestelling bij u wordt geleverd.
De distributie van de producten vindt plaats met diepvrieswagens zodat de kwaliteit gewaarborgd blijft. Senso-Gelato is flexibel, punctueel en denkt graag mee met de klanten. Op deze manier zijn wij in staat in elke provincie van Nederland in het hoogseizoen minimaal 2 keer per week te beleveren. U kunt HIER het schema van Nederland en België terugvinden.
Doordat u door een vaste chauffeur geleverd wordt is het zelfs mogelijk dat wij leveren tot in uw vriezer als u niet aanwezig bent.
Neem hiervoor contact op met Senso-Gelato via +31 (0) 85 018 84 82.

 

Last but nog least…

Bestellen bij Senso gaat snel en simpel. Ons bestelproces bestaat uit een paar simpele stappen.

  1. Meld je eenvoudig aan als klant op onze website
  2. Zoek naar producten en plaats deze in je digitale winkelmandje
  3. Vul de verzendgegevens in
  4. Kies één van onze betaalwijze en check, check + dubbelcheck wat er staat.
  5. Klopt alles wat je hebt ingevuld in het overzicht? Dan kunt je nu je bestelling betalen.
  6. GESLAAGD! Je bestelling is geplaatst. Aan de hand van de vaste afleverdagen word je bestelling door middel van diepvriestransport op de afgesproken leverdag afgeleverd.
Back to Top