Horeca schepijs bestelt u eenvouding bij Senso-Gelato. Senso komt tegemoet aan het gevoel van luxe en creativiteit door rijke innoverende producten. Adembenemende combinaties die een prachtige eenheid vormen door op elkaar afgestemde geur, textuur en kleur zorgen voor de ultieme zintuigprikkelende ervaring.

Authentieke en eerlijke ingrediënten vormen de basis van onze eigentijdse recepturen. De Senso-Gelato missie: Pure smaakbeleving door gebruik van biologische ingrediënten.

 

Eerlijk en vanuit passie bereid

Geniet van de ijscreaties van Senso-Gelato, ontdek de magische wereld van fluweelzachte, romige en pure smaken. De ultieme zintuigprikkelende ervaring. Het ijs van Senso-Gelato is van ambachtelijke kwaliteit, puur en eerlijk. Het ijs wordt uitsluitend bereidt met de beste ingrediënten. Volle melk en slagroom zijn de smaakmakers van ons roomijs.

De sorbet-ijssoorten van Senso zijn een pure smaakbeleving van het mooiste zongerijpt fruit. Lactosevrij, glutenvrij, vol van smaak en vooral heel erg lekker! Het gehele assortiment van Senso wordt handmatig gedecoreerd en geleverd met een hoogwaardige uitstraling. De ijsbakken zijn hoog opgemaakt en direct klaar voor gebruik. Het ijs wordt geleverd in en kunststof gemetalliseerde bakken met een inhoud van 6,5 en 8,5 liter.

 

Authentieke wafels volgend oud Luiks recept

Het deeg van onze Luikse suikerwafels wordt volgens oud Luiks recept gemaakt zonder kunstmatige kleur-, geur- en smaakstoffen.De deegbollen worden met de hand gerold, waardoor ze elastisch en licht zijn en een homogene structuur hebben na het bakken. Daarna worden ze onmiddellijk ingevroren, voordat het deeg begint te rijzen, en in dozen van 130 stuks verpakt . Iedere deegbol weegt 130 gram.

 

Patisserie; Nachtischkultur

Patisserie(gemak) op het hoogste kwaliteitsniveau. De desserts worden geproduceerd zonder toevoeging van conserveringsmiddelen, en kunstmatige smaakstoffen.
Veel horeca ondernemingen zouden graag exclusieve desserts creaties willen aanbieden maar mede door de hoge kosten kunnen weinig ondernemingen het veroorloven om hun eigen patisserie te bereiden. Patisserie Nachtischkultur biedt hierbij een uitkomst .

 

Back to Top